Wygraj wycieczkę do Laponii- Świąteczne niespodzianki od H&M, nimm2 i MAMBY

konkurs świąteczny dla dzieciMoc niespodzianek oraz wycieczka do Laponii - to wszystko czeka na klientów, którzy w najbliższy weekend zrobią zakupy na dziale dziecięcym sklepach H&M w całej Polsce. Akcja przygotowana została wspólnie z nimm2 oraz Mambą. Dla dzieci oraz ich rodziców, którzy w dniach 4-5 grudnia br. dokonają zakupów w wybranych oddziałach H&M w całej Polsce, czekają prezenty ze słodyczami od nimm2 lub Mamby oraz papeteria. To na niej dzieci będą mogły napisać list do Świętego Mikołaja. Wszystkie przesłane do 20 grudnia listy wezmą udział w konkursie, w którym nagrodą główną jest rodzinna wycieczka do Laponii, ojczyzny Świętego Mikołaja.

Akcja trwa do wyczerpania zapasów.

Szukaj po słowach kluczowych: święta  mikołaj  prezenty  dziecko  prezent
Autor/dodał :
kasia