Diagnostyka dla Twojej ciąży zawita w Rzeszowie !

Ciąża to czas, w którym kobieta powinna zadbać o siebie ze szczególną troską. Wiedzą o tym twórcy ogólnopolskiej kampanii „Diagnostyka dla Twojej ciąży” i przekonują do tego przyszłe Mamy w całej Polsce .

Ogólnopolska akcja społeczno-medialna „ DIAGNOSTYKA dla Twojej ciąży” adresowana jest do wszystkich pań i ich bliskich  świadomie i aktywnie przygotowujących się do macierzyństwa.  Autorzy projektu( Diagnostyka Sp. z o.o.)  odwiedzili   już Warszawę, Katowice, Łódź i Wrocław, Poznań, Białystok, Gdańsk, Bielsko –Białą -nadszedł czas na Rzeszów !

Już dzisiaj zapraszamy wszystkie przyszłe Mamy na kolejne spotkanie z cyklu „DIAGNOSTYKA dla Twojej ciąży”, które  odbędzie się: w Teatrze MASKA w Rzeszowie, ul. Mickiewicza 13
w środę 25 maja 2011r. o godzinie 18:00

Strona 1 z 2